Thursday, September 27, 2012

10 perkara ragam anak yg mummy nak sewel!


  1. Dah penat-penat buat kerja rumah...elok je nak landing tak sampai 5 minit..."umi nak susu"...-terpaksa bangun balik ke dapur..:-
  2. Dah nak dibuai mimpi dah...bauu semacam jerr...yang menusuk kalbu...hoooii adik beyak!!
  3. Pulun buat keja last minit sok due date ni...puupp!! padaamm lappy...abg off suis...uwaaa xdan save!!
  4. Bersila ngadap setimbun baju...dilipat satu persatu...si adik mai dengan menggunakan tangan ajaibnya abeh di tepisnya susunan baju smua abeh berterabur bawah katil--xkuasa dah aku  nak lipat mak!
  5. Dah siap cun2, wangi nak keluar merayap...masa nak pakai kasut terbau lagi bau itu---adik beyak lagi!
  6. Kalau cuti n tak keluar mana so 1 hari aku ngadap channel disney,CNW,BBTV,Ceria bagai...rasa macam siti di alam fantasi--lalalala
  7. Mau terbeliak mata bila compact powder makk baru beli dibaling bekecaii!!ohh tidak...sok p keja muka cam zombie
  8. Time baiknya dok gayut gosip2 panas dgn bff si abg merengek2 sambil menjerit nak rebut hp main game--dengki!

apa lagi ek???lagi 2 nanti2 la sambung...daaa...

3 comments:

aNNa IrwaRNiTa said...

*&*^&^%&^##

m y n a m e i s l o n a said...

no 5 aku selalu alami babe...time nk p keje lak tu...tensen!

aNNa IrwaRNiTa said...

mau xmau kena jugak cuci dulu sbb xkan nak antar anak dgn taik kat tuttt...hahaha