Friday, August 31, 2012

RAYA KE-2

Raya ke2 kami sambung raya lagi, pagi pergi Kulim rumah mak sedara baba then singgah rumah my fren, Mahfuzah....makan mee tulang...sedap wooo...haha...tak sampai 30 minit aku sampai dirumahnya...member sorang lagi pun sampai...Mila....tapi yang bestnya...baju kami SAMAAAA...hahaha

tedia....boria...haha...ni bukan tersama ke hape yer...kami memang beli from same supplier hehe...but different  colour...so okay la kan...ada sorang lagi ahli boria tapi dia mai lambat so xlehla snap pic together2


Darwish dengan fevret aunty...sebab rajin melayan dia

 kembar kot

 akulah yang paling rendang tak berbuah

nak nyibok jugak dak kecik tu...adik still sleep


sudah jaga...readyyy

pengembaraan bermula

celamat hari layeee...:)

2 comments:

m y n a m e i s l o n a said...

babe...lawa la baju ang...mn beli

aNNa IrwaRNiTa said...

kain dari indon kwn aku jual...huuu