Monday, July 30, 2012

IFTAR BERSAMA FAMILY NORR

Salam....

Last weekend aku dengan sahabat baik-Norr telah berjaya keluar berbuka puasa bersama setelah beberapa kali asyik tot tet tot tet wasap nak pegi sana sini tapi hareemm xjadi..tapi ni last minit ja..pagi tu plan n aku terus g booked n terus jadi n jumpa di Vistana Hotel jer...erm tapi kami sampai lambat biasala tunggu anak dara siap berejam..ehem ehem...so sampai ja dah lagi 10 minit nak berbuka....mak aih...ramainya orang...nak jalan pun xboleh...betul kata norr dah macam pasar ramadhan plak...hahaha...org semua dah ready dgn juadah atas meja tinggal nak ngapp ja...kami ni la baru nak tekedek-kedek pegi amek makanan...bergilir-gilir sebab kena jaga anak okay...oppps ada anak dah...so xdala makan tunduk ja ngadap pinggan...layan anak...kejar2 anak dah macam main bola dalam dewan tuh...haha..erm bagi aku makanan depa tahun ni xsyedap...sorry norr...nanti kita plan p hotel lain plak k...yang syedap2...

 nganga

aisehh..sesi ngorat2

bersama anak kandung n anak kendong

yang ni je yg sempat snap..:(

3 comments:

NoRr said...

hehehe...gemoknya pic aku bawah tuhh...

aNNa IrwaRNiTa said...

perasaan ja tuh

m y n a m e i s l o n a said...

babe...senang x berjalan bwk ank sekali 2???