Sunday, July 15, 2012

Finally...it belong to me....!

SpeCiALLL Thanx to my HUbby buchukk sebab membeli 2 benda ini kepada saya.....!dah lama mengidam okay!


even bukan apple ini pun aku suka...apple i xda masa nak learn more about dia punya using




even bukan dslr canon ka sony ka ini pun i suka...sebab mcm style jugak kan...en.hubby xkasi beli  dslr..katanya i bukan nak jadi photographer pun...nak snap pic anak2 je pun...so sila bersyukur ya anna..!

5 comments:

NoRr said...

hoiiii jelesss! especially yg bawah sekali...warghhhh.....

aNNa IrwaRNiTa said...

hhiihi...belilah 1 wey kaler pink sempoi

NoRr said...

xmau laa xdak doit..pinjam kamera hg.. ;p

m y n a m e i s l o n a said...

waaaaaaaaaaaaa...mencciiiiii!!!

aNNa IrwaRNiTa said...

nor--xda masalah...raya ni hg posing dgn maryam aku snap2 k

lona--sabar2...hehe