Friday, January 13, 2012

HO...HO...HO...PeNdidiKan JasMaNi diHati...

Assalamualakum........

Title entry makcik memang tak tahan kan???...ini adalah semata-mata menambahkan semangat aku untuk terus mengajar pjk sampai hujung tahun okay....(sangat okay dpd ajar moral yg nak ngadap muka dak cina n india yg macam hantu).....so minggu lepas dah 2x aku turun padang...rabu dan khamis...so memang baju sukan ni la uniform aku rabu n khamis(baju batik tahun ni dok dlm almari diam2)....huuuuu so far okayla sebab handle budak pmpuan je tu pun ada jugak yg buat onar...jom tengok

plzz jangan ckp mcm dak sekolah okay...haha...sgt suka itu kasut...tq hubby

gila aku xtau nak swoh buat apa so swoh warming up dulu la...hehe

ni la yg buat onar...xpakai baju PJ...bukan nak kena salin balik baju sekolah pun mcm kami dlu..la ni pekeliling dah keluar boleh pakai baju PJ sampai balik pun ada yg ketegag xmo pakai...so depa ni dah kena denda ngan aku...minggu depan aku up skit denda aku...tunggula..

tengokla wahai kawanku depa main bola baling cam gini??huu...memang failed!! geram aku...

4 comments:

NoRr said...

hat yg x pakai baju PJ hg suruh depa main jugak xdak istilah duduk2 rehat2 habaq pi..huuu...xpun suh lari padang sampai habis waktu PJ...kekekek..

m y n a m e i s l o n a said...

hahahaha...weh klu aku jad ang...yg x bwk tu kn aku denda kutip sampah setiap kelas...biar p...bwk plastik sampah besar soh depa kutip sampah kt stp kelas...tap bole ke??biar depa malu kot de boyfren depa ke kan...

nurhasliza said...

yg xbawa baju..klo dok saja cm 2..pakai tiap2 minggu depan depa xbawa baju Pj lagi...so bagi je denda yg berat2 sket..kita klo dulu jenuh gk la lepas PJ kena salin bj kalut2.

aNNa IrwaRNiTa said...

aku dah denda dah depa ni berdiri sorang2 kat hujung padang sampai 2 masa...tapi sampai 1 masa aku dah kesian tu yg dok lepak baca buku tu...huuu

ct: kita dulu salin baju dlm kelas ingat x??