Monday, December 12, 2011

Petang ahad yang suram

Assallamualaikum....

Hari ni hari ahad kan?apa ada dengan ahad ek?erm ahadla hari aku beriadah bersama family maklumla kami baba balik weekend ja kan so petang ahad macam ni slalu kami kalau tak dirumah layan anak2 mesti dekat quensbay or gurney plaza or tesco or umah mak tp lain yer hari ni aku dalam bilik menemani si kecil dzahier yang demam+cirit birit...erm sian kan?

Alhamdulillah demam dia dah turun tinggal 36 so drip pun dah stop...plz adik cepat baikkk...kita balik rumah yer...main dengan abang...:)

3 comments:

m y n a m e i s l o n a said...

awat tangan dia??

nurhasliza said...

pasai apa ni tgn?

aNNa IrwaRNiTa said...

hish hampa ni nampak sgt anak xpenah masuk spital..bagus2...tangan dia kena cucuk jarum nak drip ayaq...tp budak2 depa akan balut mcm ni sbb takot tercabut maklumla terlebih aktif...haha