Wednesday, November 23, 2011

New PSP for darwish



Apa budak ini sedang buat tu??huu sebelum ni selalu sgt main game kat iphone umi... Touch sana touch sini, yg heran aku tak pernah pula ajar dia tapi pandai explore sendiri sampai boleh unlock n cari game mana dia nak main walhal byk folder dlm tuh...inilah budak2 cepat dapat apa yang dilihat terus ikut...disebabkan selalula berebut iphonedengan umi sampai dah ngaku tu "enpon awis" so mmg dah parah ler...sampai umi tak boleh nak pegang skit mesti kena rampas dgnnya so sampaila umi ngadu kat baba n baba pun bg idea beli psp kat awish aku pun sgt setuju sbb boleh aku tumpang sekaki huuu.... So dapatla si awish psp tapi 1st time main asyik touch2 screen mcm dia touch iphone umi...

4 comments:

NoRr said...

awish..awish...

aNNa IrwaRNiTa said...

Bertuah kan bdak zaman skrg?kita dulu main congkak ja huu

nurhasliza said...

syok neh...banyak ke game..leh ang tumpang sekaki main..hhehhe

aNNa IrwaRNiTa said...

byk jugak..memang tumpang sekaki pun haha