Sunday, June 19, 2011

BAD MONDAY

Assalamualaikum.......

Monday comes again....haiih sungguh aku not in the mood today.....why???coz baba already back to work...as usual 4am tadi baba gerak balik...dengan keadaan beliau yg sangat tired n messy + sleepy terpaksa jugak melangkah kaki pulang ke Lumut...apa lagi aku untuk keberapa kalinya meroyan kembali tatkala melepaskan baba pergi...kali ni awish xnangis (sebab dia tido) umi dia plak yg nangehh...haihh baba bersiap pun dalam keadaan silent coz takut awish sedar n amuk nak ikut mcm last week...huu penat aku nak pujuk...tp kali ni umi dia lak nangess sapa nak pujuk????:(

erm...disebabkan mood dah hilang mana...aku pun malas masak hari ni...nak mandi pun malas ni...hekhek...just wait for my mummy...hopefully mak bawak nasik...erm baba...baba...i already miss u...sampai bila kita mau berjauhan cam gini???udah tidak tertanggung gue...

p/s : whatever aku bebel pun baba tetap kena keja...
SEDIA BERKORBAN 
peace --)

2 comments:

Cik to Puan to Mummy said...

sabar la ye. :) Nama pn keje kan?

aNNa IrwaRNiTa said...

sabarla ni cik...if xsabar xtahula jadi apa..huu..thanx ya