Wednesday, June 16, 2010

Ragam awish 1 year

Act xtau nak create entry apa..so tingatla byk pic awish yg baru aku snap..neh smua pic awish since dia dah menjangkau 1 year..sejak dah setahun nie banyak pulak ragam n karenah dia..kadang2 sampai xterlayan...erm tapi kena layan jugakk..nanti majuk n tjuk perasaan..haha...awish dah pandai jalan...awish juga dah pandai panggil maa...baaa...paling dia petah sekali "baabbbaa"...hukhuk...maybe dia slu dengar aku panggil baba kot..n dia pun follow..yela budak2 nie cepat follow apa yang kita buat kan??so kena hati2 dengan apa saja action after this..always show him good attitude n action..huu..okla..just enjoy with his pic yg busyuk>>>
p/s : layannzz dengan da last pic..hu



paling suka main pintu(ahmad albab sguh!)


<>

2 comments:

NoRr said...

weyh hg geletek kaki dia ka tu...hahahha...awish...awish..

Ummi DaRwiSH said...

xla...dia mmg suka dok sengeh mcm 2